Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara zeytin görmek

Rüyada kara zeytin görmek

Rüyada kara zeytin görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, icat yapacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kara zeytin gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Rüyada kara zeytin görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara zeytin yemek sevilen ve sayılan biri olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kara zeytin toplamak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birinden zeytin almak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada erik ve zeytin görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah zeytin yedirmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek işsizseniz işe gireceğinize, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah zeytin satın almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments