Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin toplamak

Rüyada siyah zeytin toplamak

Rüyada siyah zeytin toplamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah zeytin toplamak darda kalacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin toplamak yemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kara zeytin toplamak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı zeytin toplamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zeytin topladığını görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments