Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı tarlası gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin tarlası görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada zeytin ağacı görmek işlerinin yolundan çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada ağacından zeytin yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek geçim derdine düşeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak yanlış işler yapacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacı sulamak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ve ağacı görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments