Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş zeytin görmek

Rüyada bozulmuş zeytin görmek

Rüyada bozulmuş zeytin görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, karasızlık yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş zeytin gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada bozulmuş zeytin görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş ayran içmek maddi açıdan rahat edileceğine, azap çektiğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boz ayıdan kaçmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş peynir görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kariyerinin yükseleceğine, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada murat bozuu görmek işsizseniz işe gireceğinize, bolluğun ve verimin de artacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada kızlık bozulmasını görmek azalacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş salça görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, onlardan medet umacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments