Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin dalı vermek

Rüyada zeytin dalı vermek

Rüyada zeytin dalı vermek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok büyük ses getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin dalı vermek gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada zeytin dalı kesmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında zeytin görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına yorulur.

Rüyada zeytin dalı almak elinden gelen herşeyi yapacağına, neşeleneceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin dalı koparmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments