Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin dalı almak

Rüyada zeytin dalı almak

Rüyada zeytin dalı almak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada zeytin dalı almak gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada zeytin dalı kesmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada dalından zeytin yemek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada zeytin dalı kırmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek rakiplerinin üzüleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin dalı koparmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Rüyada zeytin dalı almak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments