Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında siyah zeytin görmek

Rüyada dalında siyah zeytin görmek

Rüyada dalında siyah zeytin görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, fakirliğinin biteceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada dalında siyah zeytin gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, borçlanıp, hasta olacağına işarettir.

Rüyada zeytin dalı kırmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada dalında zeytin görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada dalından zeytin toplamak üzücü haberler alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin dalı vermek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bol muhabbette kalacağına inanılır.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments