Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin dalı koparmak

Rüyada zeytin dalı koparmak

Rüyada zeytin dalı koparmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin dalı koparmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada zeytin dalı almak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada zeytin dalı kırmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada dalından zeytin yemek arkasının daha sağlam hale geleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dalından zeytin toplamak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ortak işlere gireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments