Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin dalı kesmek

Rüyada zeytin dalı kesmek

Rüyada zeytin dalı kesmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin dalı kesmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Rüyada zeytin dalı kesmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin dalı kırmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından zeytin toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada zeytin dalı almak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada zeytin dalı koparmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments