Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru zeytin dalı görmek

Rüyada kuru zeytin dalı görmek

Rüyada kuru zeytin dalı görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada kuru zeytin dalı gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek rahatlayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dalından zeytin yemek bereketin ve verimin çoğalacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin dalı kırmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak kötü haberler alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Rüyada zeytin dalı koparmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı inanılır.

Rüyada zeytin dalı kesmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments