Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında zeytin görmek

Rüyada dalında zeytin görmek

Rüyada dalında zeytin görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisi ile gururlanacağına, kazancın devamlı olacağına, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Rüyada dalında zeytin gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada zeytin dalı almak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin dalı kesmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevilen bir kişi olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında zeytin görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, lüks, konfor içinde olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada dalından zeytin toplamak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments