Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin dalı görmek

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sabit geliri olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin dalı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından zeytin toplamak borçların kolaylıkla kapanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından zeytin yemek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, mutlu günler göreceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada zeytin dalı vermek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments