Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek başarıya ve zafere doymayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil taze fasülyeler görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fatmaunın elini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kara fatma görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına inanılır.

Rüyada fas ülkesini görmek yeni bir işe girileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments