Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Rüyada zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada zeytin ağacı görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı budamak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak önemli işlere imza atacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacından zeytin yemek mal edineceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments