Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ve ağacı görmek

Rüyada zeytin ve ağacı görmek

Rüyada zeytin ve ağacı görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ve ağacı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada zeytin ağacı dikmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacı budamak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulur.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek kudreti ve cesareti bulacağına, yolunun hep açık olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments