Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, huzurunun kaçacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacının yandığını gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Rüyada zeytin ağacının yandığını görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta zeytin görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin yemek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı ekmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments