Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacından zeytin yemek

Rüyada ağacından zeytin yemek

Rüyada ağacından zeytin yemek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başarısının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacından zeytin yemek gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada ağacından zeytin yemek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin yemek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, cesaretini yeninden toplayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak sevdiği bazı kişileri kıracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin ağacı sulamak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek rızkının kesilmeyeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments