Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı kesmek

Rüyada zeytin ağacı kesmek

Rüyada zeytin ağacı kesmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hikmet sahibi olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada zeytin ağacı kesmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin kesmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada zeytin dalı kesmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments