Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak işlerinin yoluna gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kesesinin dolacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kendi patronu olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, durgunlaşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı ekmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments