Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, işlerin de yolunda gideceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Rüyada ağacından zeytin yemek ufkunun açılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Rüyada zeytin ağacı kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacı budamak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta zeytin görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments