Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların azalacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, güzel işler yapacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek alım gücünün artmasına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulur.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments