Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yemek görmek

Rüyada zehirli yemek görmek

Rüyada zehirli yemek görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kazanç elde edeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada zehirli et yemek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada zehir yemek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, neşesinin yerine geleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada zehirli meyve yemek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dünya malına kavuşulacağına, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada zehirli yemek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yemekten zehirlenmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli ekmek yemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada zehirli yemek görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments