Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli et yemek

Rüyada zehirli et yemek

Rüyada zehirli et yemek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli et yemek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada zehirli et yemek yeni bir araca sahip olunacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada etten zehirlenmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Rüyada zehirli ot yemek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemekten zehirlenmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada zehirli mantar yemek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehiri yemek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada zehir yemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yemek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments