Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekten zehirlenmek

Rüyada yemekten zehirlenmek

Rüyada yemekten zehirlenmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada yemekten zehirlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Rüyada zehirli ekmek yemek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada zehirli meyve yemek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret eder.

Rüyada zehirli ot yemek eline çok büyük kazanç geçeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada zehir yemek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Rüyada yemekten zehirlenmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada zehirli yemek görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada fare zehiri yemek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli yemek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments