Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yemek

Rüyada zehirli yemek

Rüyada zehirli yemek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yemek gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada zehirli yemek görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Rüyada yemekten zehirlenmek zarar etmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada zehir yemek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Rüyada zehirli yemek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli meyve yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada zehirli mantar yemek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ot yemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada fare zehiri yemek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments