Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir yemek

Rüyada zehir yemek

Rüyada zehir yemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada zehir yemek gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada zehirli yemek görmek itibar edineceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada yemekten zehirlenmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehir yemek büyük zorluklar geçireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada zehirli yemek ortak bir noktada bulaşamayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli mantar yemek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada zehirli et yemek yorgun ve hasta hissedeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada zehirli ot yemek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yemek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments