Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehiri yemek

Rüyada fare zehiri yemek

Rüyada fare zehiri yemek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, hastalıkların biteceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yemek gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada fare zehiri yemek durulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada fare zehiri görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada fare zehiri içmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare zehir görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada zehirli fare görmek bolluk ve bereket geçireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Rüyada fare zehiri almak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yeni işlere gireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada zehirli yemek görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments