Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli ot yemek

Rüyada zehirli ot yemek

Rüyada zehirli ot yemek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli ot yemek gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada zehirli ot yemek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada zehirli ot görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada zehir yemek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yemekten zehirlenmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada zehirli ekmek yemek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli et yemek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yemek görmek işlerin iyiye gideceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli meyve yemek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments