Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli su görmek

Rüyada zehirli su görmek

Rüyada zehirli su görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Rüyada zehirli su gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada zehirli su görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli su içmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarısının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada zehirli hindi görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Rüyada zehirli kurbağa görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli mantar görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada zehirlenenleri görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments