Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek zafer elde edileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, makam edineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyük bir projeye girileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada etten zehirlenmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bir sıkıntıya girmeye rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yemek iyi zamanlar geçireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirlemeye çalışmak zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada fare zehiri almak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada zehir içtiğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyoda zehirlenmek olumsuz haberler alacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada zehirli mantar görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments