Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirlenenleri görmek

Rüyada zehirlenenleri görmek

Rüyada zehirlenenleri görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirlenenleri gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Rüyada zehirli örümcek öldürmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalettir.

Rüyada zehir yemek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada balıktan zehirlenmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada dumandan zehirlenmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli çiçek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada zehirli hindi görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments