Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirsiz mantar görmek

Rüyada zehirsiz mantar görmek

Rüyada zehirsiz mantar görmek kısmetli bir kişi olunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, evlat sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirsiz mantar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada mantardan zehirlenmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada zehirli mantar görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Rüyada zehirli mantar toplamak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada zehirsiz mantar toplamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirsiz mantar görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli mantar yemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada zehir yediğini görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments