Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın zehirini almak

Rüyada yılanın zehirini almak

Rüyada yılanın zehirini almak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ticarete atılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rütbe edineceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada yılanın zehirini almak gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada yılan zehiri içmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirsiz yılan görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hem çok mutlu olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek yokluk çekeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada zehirli yılan görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments