Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli fare görmek

Rüyada zehirli fare görmek

Rüyada zehirli fare görmek canının ve malının garantide olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada zehirli fare gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada fare zehir görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına tabir olunur.

Rüyada fare zehiri görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, çok sevileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada fare zehiri içmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri almak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri yemek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada zehirli fare görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments