Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir almak

Rüyada zehir almak

Rüyada zehir almak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hasret giderileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok zarar göreceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada zehir almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada zehirli hindi görmek rahat bir hayat yaşayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılanlar görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada zehirli ilaç görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin zehirlendiğini görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada birini zehirlemeye çalışmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli meyve görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehir emmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments