Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli meyve görmek

Rüyada zehirli meyve görmek

Rüyada zehirli meyve görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada zehirli meyve gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada zehirli meyve görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada zehirli meyve yemek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada fare zehir görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli akrep görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli su içmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments