Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirlenmekten kurtulmak

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet eder.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda zehirlenmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gözyaşı döküleceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ekmek artık kötü günler yaşamayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, borçlarının azalacağına delalettir.

Rüyada zehir kusmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elindekileri de alıp götüreceğine delalet eder.

Rüyada zehirli bitki görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments