Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın zehir attığını görmek

Rüyada yılanın zehir attığını görmek

Rüyada yılanın zehir attığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın zehir attığını gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli siyah yılan görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak moralinin, keyfinin kaçacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada yılan zehiri emmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, geçecek güzel bir ömre, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments