Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare zehir görmek

Rüyada fare zehir görmek

Rüyada fare zehir görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, mal ve para kazanılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada fare zehir gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada fare zehiri almak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada fare zehir görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada fare zehiri görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kendini her konuda geliştireceğine işaret eder.

Rüyada fare zehiri yemek bilakis malının çoğalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada zehirli fare görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare zehiri içmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada zehir sıkmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bir şeyden zarar görmeye, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments