Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi ve tavuk görmek

Rüyada hindi ve tavuk görmek

Rüyada hindi ve tavuk görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada hindi ve tavuk gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüyada hindi ve tavuk görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gerginliğin biteceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve hindi görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi budu görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada hindi öldüğünü görmek aksiliklerin başgöstereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızarmış hindi görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalettir.

Rüyada dişi hindi görmek kirli işlere bulaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi kestiğini görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments