Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindiden kaçmak

Rüyada hindiden kaçmak

Rüyada hindiden kaçmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindiden kaçmak gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada hindiden kaçmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada hindi ve yavrularını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Rüyada hindi görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine inanılır.

Rüyada kendini hindistan görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek korkularını yeneceğine, huzurun bozulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada hindi palazı görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan hindi görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments