Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindinin saldırdığını görmek

Rüyada hindinin saldırdığını görmek

Rüyada hindinin saldırdığını görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada hindinin saldırdığını gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada hindinin saldırdığını görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada birinin sana saldırdığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Rüyada bir kıza saldırmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Rüyada şeytana saldırmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada delinin saldırdığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birilerinin saldırdığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, gelirinin garanti olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada ayı saldırdığını görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayının saldırdığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments