Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindistan cevizli lokum görmek

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizli lokum gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada cevizli lokum görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada lokum ve ceviz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada hindiler görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Rüyada hindi çalmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada hindi yemeği görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada yolunmuş hindi görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük hindi görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments