Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi yolmak

Rüyada hindi yolmak

Rüyada hindi yolmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, elinin sıkışacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Rüyada hindi yolmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada hindi yolmak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada hindistan görmek bazen de rahat geçeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada hindi ve yavrularını görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yolunmuş hindi görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi ayağı görmek güzel günlerin yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada hindi eti görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi hindi görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hindistanlı görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments