Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi eti yemek

Rüyada hindi eti yemek

Rüyada hindi eti yemek hiç bilmediği bir işe gireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi eti yemek gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada hindi eti yemek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalettir.

Rüyada hindi eti almak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yönlendireceğine yorulur.

Rüyada hindi et görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek doğru olanı seçeceğine, darlık içine düşeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına inanılır.

Rüyada hindi eti kesmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret eder.

Rüyada hindi eti görmek sevinç gözyaşları dökmeye, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işarettir.

Rüyada hindi yemeği görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments