Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır çanta görmek

Rüyada ağır çanta görmek

Rüyada ağır çanta görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada ağır çanta taşımak aralarında bir konuşma geçeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır çanta görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, övgü dolu sözler duyacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek kendisine gelemeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yollarını ayıracağına rivayet eder.

Rüyada ağır bebek taşımak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Rüyada ağır bir şey taşımak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağır hastalandığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments