Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır yürümek

Rüyada ağır yürümek

Rüyada ağır yürümek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada ağır yürümek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağır yorgan görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır basmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada ağır bebek taşımak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, saygınlık göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada ağır çuval taşımak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zararını tamamen kapatacağına delalet eder.

Rüyada ağır vasıta görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada ağır yük taşımak kendisiyle de gururlanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments