Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine tabir olunur.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek yeni siparişler alacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağır hastalandığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulur.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Rüyada ağır hasta birini görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada annesini ağır hasta görmek hasret gidereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek moralinin düzeleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments