Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etten zehirlenmek

Rüyada etten zehirlenmek

Rüyada etten zehirlenmek başarının ve mutluluğun geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü sözler duyulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada etten zehirlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada zehirli et yemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada etten zehirlenmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından zehirlenmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada fare zehiri yemek kara kara düşünür olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından zehirlenmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep zehiri görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli meyve görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba zehirlenmesi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments