Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, işlerinde bereket olacağına işarettir.

Rüyada zehir yutmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada zehirli yılan sokması görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada zehirli örümcek görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirleyerek öldürmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yılandan zehirlenmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehir kusmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada soba zehirlenmesi görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments